Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

29 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Ultimul weekend al lunii octombrie aduce, pe langa vremea din ce in ce mai racoroasa, si o serie de petreceri, atat vineri, 29 octombrie, cat si sambata, 30 octombrie, odata cu mult asteptatul Halloween. mai jos puteti vedea oferta completa din acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 29 Octombrie 2010, in clubul Space mixeaza Steve Bug, Cezar si Alexandru. In Studio Martin are loc cel de-al doilea showcase al agentiei Mango, cu The Model, Bogdan si TBF. In Base Cafe mixeaza Thornado si VRT, iar in Other Side ii gasiti pe Bully si NotSoCommonDJ, sub egida Dirty Dance Squad. After hours are loc in clubul Silver (cu Pagal, Valau si Trasura) si Barocco Bar (cu Ali Nasser, Hadro, Carol si Razaar).


Sambata, 30 Octombrie, de Halloween, in clubul Space, vor mixa Cosmin TRG, Suciu, Mauss, Posh, Emi, Ovidiu Andrei, iar pe terasa ii gasiti pe cei de la AWD House crew: Kosta, Narcis, Piftek si TBF. La Malmaison (calea Plevnei 137 A), se intampla Witches vs. Zombies Night, cu Dj Moodswinger (Dis-patch Festival, Belgrad), Lukatoyboy (Dis-patch Festival, Belgrad), Camil si Sillyconductor DJ set.La Atelierul de productie are loc a treia editie de End of the World, cu Rotopercutor, Dj CAM (FR), Zicu si Ufe, Bully, Tom Wilson, Bogman si OK Corral. In clubul Silver are loc 'Bal mascat pe'nserat', cu Federico Locchi, Moonsound, Byby, Fady, Deef Tongue, Razaar si Groove Soundsystem.


In Barocco Bar mixeaza Adrian Eftimie, Optick, Sllash & Doppe, iar in Studio Martin are loc petrecerea de aniversare a patru ani de anyplace.ro, cu Julietta, Pagal, Mihai Amattiend_of_the_skype_hi, Ali Nasser si Miss I. In Other Side mixeaza Gemini Bros, la Base Cafe ii gasiti pe Fane si VJ Eko, iar la Envy Club mixeaza Jay Bliss, Negru si Deniel, cu after din partea lui Byby. La Joyces Pub ii gasiti pe The Model, Sinkronize, Pieton si Emap, iar la Fat Cat pe Adal, Kid, Alek, Caval si P.I.C.


After hours se intampla in Silver (cu Federico Locchi & friends) si Barocco Bar (cu Adrian Eftimie, Pagal si Alex).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector