Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

14 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Un nou weekend a aterizat peste Bucuresti, incarcat de evenimente diverse, menite sa scoata din casa cam toate categoriile de petrecareti. Iata cam ce se intampla pe 15 si 15 octombrie 2010 in capitala.


Vineri, 15 Octombrie, in clubul Fabrica mixeaza 16 Bit, Black Sun Empire, Yuffa & Hardcore si Phoneme. La Romexpo concerteaza David Guetta, cu suport din partea lui Almud si a trupei Muzzaik. In Kristal Glam Club ii puteti gasi pe M.A.N.D.Y., Chriss si Mahony, iar in Studio Martin, Pagal isi aniverseaza ziua de nastere, alaturi de Mihai Popoviciu, Negru, Herodot, Enzo Siragusa si Valau.


La Palatul Bragadiru are loc primul eveniment Circus, cu WhoMadeWho, Tomboy, Pilooski & Surround Around Sound. La MNAC se intampla cel de-al noualea Chestionabil Joint, cu Soul Clap, MW si Cos Mir.


In Other Side ii puteti gasi pe Bully si NotSoCommonDJ, sub egida Dirty Dance Squad, iar la Fat Cat pe Dan O, Jo.E, Mircea Ivan si Nocturno. La Base Cafe mixeaza Unlocka, iar la Tago Mago concerteaza trupa Mes Quins. La Barocco Bar mixeaza Emmie Rush.


La categoria after-hours puteti opta pentru Barocco Bar (cu Negru) sau Silver (cu Rosario Internullo si Dan O).


Sambata, 16 Octombrie, la Ota ii gasiti pe Tom Wilson si Khidja, la Kristal Glam Club pe Seth Troxler, Shaun Reevs, Bill Patrick si Priku, iar in Studio Martin pe Hernan Cattaneo si Faster.


La Base Cafe mixeaza Bully si Meeloox, iar la Other Side ii puteti gasi pe Manki'n'Stieb.


After hours se intampla in Silver (cu Faster, Fady, Vlad, Arapu & Groove Soundsystem) si Barocco Bar (cu Funk E, Deef Tongue si Razaar).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Vezi si: Ce se intampla in tara in acest weekend


Popup detector