Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

24 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Ultimul weekend din luna septembrie a anului 2010 vine impachetat cu multe evenimente, atat vineri, 24 Septembrie, cat si sambata, 25 septembrie 2010. Iata care este oferta.


Vineri, 24 Septembrie 2010, seara incepe devreme, de la orele 20.00, cu Cezar si Eddy Milea la Zu Cafe. La Fat Cat mixeaza Dan Ce, Mooshu, Thornado si Dan Ene, sub egida Fridays with Synthplants, iar in Studio Martin are loc primul showcase Mango, cu Bogdan, Khidja si TBF, si AWD House in room two. La Shift ii puteti gasi pe Mark E si Bogman, iar la Oxygene Club ii puteti gasi pe Treisutesaizeci, Deysa, Piuk si Pupitrasu.


Amatorii de after hours pot alege intre Barocco Bar (cu Danny Settimo, Byby & Eddy si Razaar) si Silver (cu Faster, Fady si Teho).


Sambata, 25 Septembrie, la Arenele Romane are loc un nou eveniment The Mission, sub egida Viva Music. Vor mixa Steve Lawler, Nima Gorji, Audiofly si Livio & Roby. In clubul Fabrica va avea loc petrecerea de aniversare a zilei de nastere a lui The Model, ocazie cu care vor performa Romantic Jurgen, Camil, Limun si sarbatoritul insusi. In clubul Frame ii puteti gasi pe Heathen Audio, Tazu, Even Steven, Surround Around Sound si Fonotonic, iar la Base Cafe se intampla cea de-a saptea editie de Bassics, cu Giuser si Tone. Pentru cine are chef sa petreaca in afara Bucurestiului, in comuna Vidra, la aproximativ 10 km de capitala, ii puteti gasi pe UFE si Zicu, Jo.E, Miss I, Hado, Piftek, Gospo, THK, Inout si Cougin.


After hours-uri vor avea loc in Studio Martin (cu Leon & friends), Barocco Bar (cu Jay Bliss, Valau si Razaar), Silver (cu Livio & Roby si Faster) si The Week Club (cu Jose Maria Ramon si Oliviu).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector