Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

27 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Pentru cine va ramane in acest ultim sfarsit de saptamana din luna august in Bucuresti, oferta de petreceri nu este foarte generoasa. Insa daca tineti musai sa iesiti din casa, iata cam ce se intampla in capitala pe 27, 28 si 29 August 2010.


Vineri, 27 August 2010, in Barocco Bar ii gasiti pe Mihai T, MarcMan, Danciu & Matei Tulbure, iar la after hours, incepand cu 04.00 AM, mixeaza Negru si Krize. La Baraka mixeaza Tomasan si VRT, iar la FatCat ii gasiti pe Dan O, Narcis si Piftek. La Base Cafe mixeaza Unlocka, Flo, Dazecraft si Phlodashaolin.


Sambata, 28 August 2010, la Base Cafe are loc Basics 006 cu Tone si VRT. La Barocco Bar mixeaza Faster, Arapu si Razaar, iar la after hours il puteti gasi pe Raoul Russu. Un alt after hours va avea loc si in clubul Shade, cu Sllash & Doppe.


Duminica, 29 August, la Baraka se intampla ultima editie de Sunday Scoop din acest sezon, cu CST, [fgm] si Doctor Whom.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Vezi si: Ce se intampla in tara in acest weekend


Popup detector