Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

20 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Toamna este aproape, dar foarte departe, mai ales in timpul weekend-ului. Pentru doritorii de petreceri, iata cam care este oferta pentru acest sfarsit de saptamana, 20, 21 si 22 august 2010.


Vineri, 20 August 2010, la Tete A Tete ii puteti gasi pe Kozo si TBF, iar la Barocco Bar pe Libra, Cubic, MRC, Cristy T si Marly, iar la after hours pe Negru, Alin Stoica, Octav Paul si Olivian Nour. La Baraka mixeaza Lebrosk, VRT si Meeloox.


Sambata, 21 August, la piscina Belvedere din Clinceni (langa Bucuresti) are loc a doua editie de Poolsize, cu Kink (live + dj set), Minus, Surround Arround Sound, Logan, Mee Wee, Cosmir, Beauxdans, Heathen Audio, KMXL si Fonotonic. La Barocco Bar ii gasiti pe Carol, Deef Tongue, Deysa si Razaar, La Baraka mixeaza Manki'n'Stieb. Un alt after hours va avea loc in clubul Shade, cu Markus Homm.


Duminica, 22 August, la Baraka are loc penultimul Sunday Scoop din acest sezon, cu Bogman si Fouchat.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend


Popup detector