Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

30 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?
TAGS:
party  party preview  clubbing  DJ  Mix 

In toiul verii, capitala nu este chiar cel mai atractiv loc pentru petreceri weekend de weekend. iata cam care este oferta party wise pentru acest sfarsit de saptamana, 30 iulie - 1 august 2010.


Vineri, 30 Iulie, se redeschide clubul Embryo, cu Alexandru Jijian si Giuser. La Base Cafe mixeaza Gemini Bros, iar langa Bucuresti, la Comana (in parcul natural), are loc a doua editie a festivalului One Love Festival. La Baraka are loc un nou party marca Osatiplaca.ro. After hours va avea loc la Barocco Bar, cu Jay Bliss, Olivian Nour si Mircis.


Sambata, 31 Iulie, la Baraka ii gasiti pe Haute Culture si Various Artist, iar la Base Cafe pe DJ Bully. La Tete A Tete mixeaza Praslea, Dan Andrei, Cezar si Kozo. Pe malul lacului Vlasia are loc o petrecere in cadrul careia vor mixa Teho, Razaar, Levii, Fady, Faster, Eddy, O.C.B., Deef Tongue, And_u, Dan 0 si Miss Fuzzy. La Barocco Bar mixeaza Hadro, Sab, Carol si Razaar, iar la after hours ii puteti gasi pe Faster, Fady si Razaar.


Duminica, 1 August, la Baraka are loc un nou Sunday Scoop, cu Khidja si Alexandra.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Vezi si: Agenda clubbing in tara pentru acest weekend - 30 iulie - 1 august


Popup detector