Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

19 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Acesta este unul din cele mai aglomerate weekend-uri in materie de petreceri de la lasarea toamnei incoace. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, arunca singur un ochi aici, pentru 19-21 octombrie 2012.


Vineri, 19 octombrie, in clubul Studio Martin mixeaza Soul Clap, Night Plane si Nick Monaco, in cadrul celui de-al saptelea Yourstruly. In Control are loc un showcase Future Nuggets, cu Steaua de mare, Concentration Band si The Nuggers. La Atelierul de Productie are loc un nou party Good Life, cu Dusky, Robosonic, Charlie Boy si Bask, iar in Kristal ii puteti gasi la pupitru pe Raresh, Praslea si Cezar. La noul Reyna club mixeaza (chiar la petrecerea de deschidere) Myon & Shane 54 si Snatt & Vix, la Barocco Bar mixeaza Fabio Giannelli, Raoul Russu, Mahony, Kool si Caval, iar la Mansarda mixeaza Mehmet Akar, Oscar, Alex & Mircea Babescu. La Tete A Tete concerteaza Poetrip.


After hours se intampla la @where, cu Giuser si Morden.


Sambata, 20 octombrie, in Kristal mixeaza Solomun, Markus Homm si Manole, in cadrul unui party Double Damage. In clubul Space mixeaza Masomenos, Gescu si Emi, iar la Atelierul de Productie se intampla Baba Oarba, cu Mosca, Alex Jijian, The Model si Tieftoner. La Reyna mixeaza Andy Moor, iar la Madame Pogany mixeaza Alexander Robotnick si Victor Stancov, petrecere aniversara de doi ani. In control are loc petrecerea de lansare a albumul nou de la The Pixels, TKOVCTRL. In clubul Colors mixeaza Arisen & Summers, Sabatine, Les Psss, continuand cu after hours, cu Markus Homm si Negru.


After hours se mai intampla si la Barocco Bar, cu Optick si Caval.


Duminica, 21 octombrie, in Goblin mixeaza The Model si Dan Basu.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


foto


Popup detector