Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

21 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Desi vremea din acest weekend nu se anunta prea grozava, avem certitudini ca petrecaretii adevarati si degustatorii de muzica buna in pahare cu toc inalt nu se sperie de cativa stropi de ploaie, care periodic inunda jumatate din pasajele din capitala. Iata oferta pentru 21-23 septembrie 2012.


Vineri, 21 septembrie, la Madame Pogany mixeaza The Model, Indie Jules si Victor Stancov, cu la multi ani catre primii doi. In Control are loc Camera Sambo cu Beppe Loda, Ion si Bogman, in clubul Fabrica are loc un concert al trupei Moonlight Breakfast, iar la Guest House are loc petrecerea de deschidere a noului sezon de party, cu NoiDoi si So What. In Kristal club vor fi prezenti la pupitru Makam, URS (Oliviu & Deysa) & Manole. In clubul Colors vor mixa Luca M, Just2, Federico Locchi si Moonsound. La Uranus 144 se intampla festivalul Balkanik.


Sambata, 22 septembrie, la Atelierul de Productie are loc un nou eveniment Maschine, cu Four Tet, Rhadoo, Pearson Sound si JB. In Studio Martin mixeaza Blond:ish si Charlie Boy. In Kristal club mixeaza Guido Schneider, Mihai Popoviciu si Mahony. La Atelier Mecanic mixeaza Rock DJ iar la The Roof ii gasiti pe Marika, Rosario Internullo, Happy Gutenberg, Almud & Konstantin. In club Colors sunt la butoane Rosario Internullo, Federico Locchi si Moonsound, iar la Funky Breeze ii gasiti pe Kool, Mahony si Noquit. La Uranus 144 are loc a doua seara a festivalului Balkanik.


After hours are loc la Funky Breeze cu Mihai Popoviciu.


Duminica, 23 septembrie, are loc ultima seara a festivalului Balkanik, cu un concert al trupei Baba Zula. La Goblin mixeaza Dan Basu si Bean.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector