Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

10 August 2012 Beat Factor BeatFactor

In plina vara, petrecerile din capitala incep sa capete un aer diferit fata de alti ani, asa cum este si normal, pe de o parte. Cu ce avem de-a face pentru acest weekend, 10-12 august 2012, vom afla in cele ce urmeaza.


Vineri, 10 august, la Tete A Tete mixeaza Fouchat, Atei Alan si Profet. La Baraka mixeaza Bald & Bold si Ellien, iar la Atelier Mecanic il gasiti la pupitru pe Rock DJ.


Sambata, 11 august, la Funky Breeze mixeaza Kozo, Zotist, Clep si Razaar. La Atelier Mecanic sunt Rekabu si Patric Catani, iar la etajul 2 de la Prosper plaza are loc un nou eveniment Good Life, cu Dr. Dru, Charlie Boy vs Snygg, Bogdan, Stefam Radu si Maman. La Baraka mixeaza OK Corral. La domeniile Stirbey din Buftea are loc prima zi a festivalului Summer Well, in cadrul caruia vor concerta Patrick Wolf, Hurts, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang si Citizens!.


Duminica 12 august, la domeniile Stirbey din Buftea, are loc a doua zi a festivalului Summer Well, cu Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines si The Stone Roses. La Madame Pogany mixeaza Cap si So What in cadrul Sunday Scoop.


Popup detector