Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

29 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pentru cine ramane in acest weekend in Bucuresti, il asteapta un weekend cu o vreme aproape perfecta, cu ratie in aberatie. Iata oferta pentru ultimul weekend al lunii iunie 2012.


Vineri, 29 iunie, in clubul Control are loc Queer Night, cu Crazy Bitch In A Cave, Joey Hansom & Boru. La Energiea mixeaza Alt Om, iar la Atelier Mecanic vor fi prezenti Karpov Not Kasparov si Fanas.


Sambata 30 iunie, la gradina de la palatul Bragadiru, pe timpul zilei, vor mixa Khidja, Fouchat, Giuser si Djahz. In Kristal club are loc ultima petrecere a acestui sezon, cu Andre Galuzzi, Alex Preda, Reash si ConsiderItDone. La Plage club are loc o noua petrecere Double Damage, cu Ralf Kollmann, Rosario Internullo, OK Corral, Manole si Rhadow. La complextul Astoria din Buftea mixeaza Herodot si Bugs, in cadrul Verdenchis 2, iar la Funky Breeze vor mixa Jay Bliss, Mihai Popoviciu si Proof.


After hours are loc la Funky Breeze, cu Andre Galuzzi.


Duminica, 1 iulie, la Madame Pogany are loc o noua editie de Sunday Scoop, cu Utopus si Rock DJ.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector