Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

15 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Cu aproximativ 30 de grade temperatura la bord pentru weekend, suntem gata sa intampinam noul val de petreceri, ucigator de griji, frustrari si neajunsuri. Caci muzica le rezolva pe toate, spunea Beethoven, iar daca nici pe el nu il credem, nu stiu pe cine altcineva. Dar sa revenim la Party preview, ca sa stim unde e de iesit in Bucuresti intre 15 si 17 iunie 2012.


Vineri, 15 iunie, la Tete a Tete mixeaza Hakim Murphy, cu suport local din partea lui Dragos Rusu, Luger, Profet si Toshiro. Pe Arthur Verona se intampla Street Delivery, de vineri pana duminica seara. La Atelier Mecanic mixeaza Camil, iar la Fratelli Espresso Bar ii gasiti pe Rusu si Flore, aka Khidja. In clubul Control are loc a treia editie de Origami Sound White night, cu Groj (live), Res Es, Herne si Empt. La club Colors mixeaza Adrian Eftimie, MoonSound si Opt-Opt. La Papiota mixeaza Charlie, iar la Baraka ii gasiti pe Vladimir, Party Crashers, Jim Felix, Bassbinvisual si Biby Om.


After hours are loc la Mansarda, cu Hakim Murphy, Giuser si Chameleon.


Sambata, 16 iunie, la Popa Nan 82 mixeaza Caspa, Rod Azlan, Dj Limun, Dropdread, Lady Raizah, Bong, Hardplay si Andreas. La Fratelli Espresso Bar ii gasiti pe Bogman si Boru, iar la Cool Cat vor mixa Relish, Tudor Neve, Vivi St si Mr. V. La Arenele Romane are loc petrecerea aniversara a 11 ani de Nights.ro, cu Matthias Tanzmann (Moon Harbour), Guti live (Desolat), Francesca Lombardo (Crosstown Rebels), Pagal, Priku b2b Cristi Cons [a:rpia:r], Mahony & BOG b2b Mano si Alin Stoica. La Baraka mixeaza Bogdan si Reash, iar la Papiota il gasiti pe Morden. La Atelier Mecanic mixeaza Tom Wilson.


After hours are loc la Mansarda (cu Priku, Cap si So What), Barocco Bar (Federico Locchi, Caval & MoonSound) si Kristal Club (cu Gully, Alin Stoica, Mahony & BOg, Alex & Mircea Babescu).


Duminica, 17 iunie, la Madame Pogany are loc un nou Sunday Scoop, cu Indie Jules, Bogdan si Reash.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector