Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

04 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Cine inca nu e gata dupa weekendul prelungit si insorit de 1 mai ar trebui sa se pregateasca, pentru ca o noua serie de petreceri sta sa vina peste Bucuresti. Iata oferta pentru 4-6 mai 2012.


Vineri, 4 mai, in clubul Control concerteaza trupa Porcelain Raft. In parcul Tineretului are loc Street Heroes Spring Break, iar la Atelierul de Productie se intampla editia de primavara a Future Sounds Festival, cu Blackbird Blackbird (live), Minus, Casetofoane, Karpov Not Kasparov si 0110011. La Mansarda mixeaza Miss I, Alex Puicea, Alex Frati si Catalin Ciortan, iar in room 2 din Studio Martin are loc o noua seara Origami Sound, cu Aebeloe, Herne, Montgomery Clunk si Huzur. La Energiea il puteti gasi la pupitru pe VRT.


Sambata, 5 mai, la Atelierul de Productie are loc un eveniment marca The Fresh, cu Dj Jazzy Jeff, Skillz, Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Deeproots si Kapnobatai. La Turbohalle mixeaza Borgore, Dropdread, Inflex si Bong, iar la Kristal club are loc un nou eveniment Love Sensation DJs Remember, cu Mahony, Kool, Pagal si Rosario Internullo. La Patrudouazeci (pe Lipova 34) are loc un nou "gem session" marca Tataia. La Papiota mixeaza Rotopercutor, iar la Energiea U.N.I.O.N. La Guest House mixeaza Piticu si Gescu.


Duminica, 6 mai, in club Control concerteaza trupa americana Deadhorse, plus Fluturi pe asfalt si 0110011.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


foto: Emilian Nicula


Popup detector