Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

06 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Primul weekend in aprilie, caldura destula, vreme buna si mai ales, un nou weekend cu o tona de petreceri. Iata care este oferta Party preview-ului din acest sfarsit de saptamana, 6-8 aprilie 2012.


Vineri, 6 aprilie, la palatul Ghika are loc petrecerea aniversara a un an de Color, cu Dimitri From Paris, Bogman si Fouchat. La Safe House mixeaza Rotopercutor, Minus, Heion si VRT, iar la Atelier Mecanic ii gasiti pe Camil si Rock DJ. La Fratelli Espresso Bar mixeaza Pablo Bolivar si Kozo, iar la club Colors mixeaza Moonsound, Opt-Opt si Rosario Internullo. In Kristal club mixeaza Noir si Blond:ish.


After hours are loc la Guest House, cu Giuser si Stefan Radu si la Barocco Bar (cu Mike & Stefano D, Rodub).


Sambata, 7 aprilie, in Studio Martin are loc o noua editie Yourstruly, cu Danny Daze, Miguel Campbell, Mario & Vidis si Indie Jules. La Turbohalle concerteaza Apparat cu trupa, line up-ul fiind completat de Ben Mono, Mr. Sushi, Yoon si Alexandru Jijian. La club Our Evolution mixeaza Andy Newland, Alex & Mircea Babescu, iar la Atelier Mecanic ii gasiti pe Khidja. La Mansarda mixeaza Heyos, Hado, Providence si Melodee, iar la Madame Pogany ii gasiti pe Fouchat si Victor Stancov. La club Colors mixeaza Moonsound, Opt-Opt si Adrian Eftimie, iar la Kristal club mixeaza Pat Poree si Alex Ryba.


After hours are loc la Guest House (cu Gescu si Noi Doi) si Barocco Bar (cu Negru, 2door si Audiopulse).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector