Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

17 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Zapada inca nu s-a topit, dar asta era la fel de valabil si weekendul trecut. Iata asadar care este oferta in materie de petreceri pentru acest sfarsit de saptamana, 17-18 februarie 2012.


Vineri, 17 februarie, la Safe House pot fi gasiti Trujillo, Jay Bliss, Bogdan si Nightingale. La Atelier Mecanic mixeaza DJ Snagov, iar la Mansarda are loc un nou party Monkey Affairs, cu Praslea, Providence, Tudor C, Cipo, Alex Petru, Domino si Chips. La Atelierul de Productie are loc al treilea eveniment din seria Truebick, cu Oliver Koletzki, Miss I, Alex Puicea, Charlie Boy si VRT. In Studio Martin mixeaza Visha si Stefan Andrei.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Jay Bliss si Caval).


Sambata, 18 februarie, in Studio Martin vor mixa Maceo Plex, Art Department si Faster. La Madame Pogany sunt Roberto Rodriguez, Victor Stancov si Aeromaschine, iar la Ota ii gasiti pe Camil si Rock DJ. In clubul Space mixeaza Lee Burridge si Mahony. La Patrudouazeci (strada Lipova 34) vor fi prezenti Dual Shaman, Herne si Huzur. La Mansarda mixeaza Miss I, Boddo, Nu Zau si Mugur.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Adrian Eftimie si la Mansarda (cu Faster si Hado).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector