Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

20 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

In vremuri in care tara arde la un foc mai intens decat in general, traditionalul "Party preview" vine ca un pansament pe rana deschisa. Iata cam unde ne putem ventila urechile in acest weekend, 20-22 ianuarie 2012.


Vineri, 20 ianuarie, la Mansarda mixeaza Posh si Charlie. La Palatul Ghika vor fi prezenti Noze, Friendly Fires si Oktopus, iar in clubul Tralala va mixa unul din reprezentantii grupului Jazzanova, cu suport local din partea lui Rotopercutor. La Atelier Mecanic are loc un nou queer night, cu aMinus responsabil cu muzica. La Jou Jou mixeaza Oliviu, Deysa si pascal.


Sambata, 21 ianuarie, in Studio Martin are loc editia anuala a traditionalului Smells Like the 90s, cu Dobrica, Niki4 si Vasile. La Atelierul de Productie mixeaza Blawan, Fouchat, Polochord si Blacktee, sub egida unui party Maschine. La Safe House (noua locatie de pe Popa Nan 82) vor mixa Gemini, Bong, Unlocka, Dropdread, In Flex, Charlie Dundeen, iar la Atelier Mecanic este responsabil cu muzica Dragos Rusu. La Mansarda revin Alex Petru, Domino, Chips si Cipo, pentru un nou episod din seria de petreceri “Monkeys Are Going Wild”. La Fat Cat mixeaza Task Kreed, Limpid, Gion.


After Hours are loc la Barocco Bar, cu Raoul Russu si Caval.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector