Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucurest?

07 Decembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Al doilea weekend in decembrie nu aduce zapada, insa vine cu tolba incarcata de muzica. Si ce sa vezi, muzica buna cat cuprinde, nu oricum. Iata oferta in materie de petreceri pentru 7-9 decembrie 2012.


Vineri, 7 decembrie, la Modern mixeaza in premiera nationala Andy Votel. Line up-ul va fi completat de trupa romaneasca Steaua de Mare, plus Camil si Outernational DJ Crew. In control concerteaza Breton si Plurabelle (iar in sala mica ii gasiti pe Alex Jijian, Luger si Profet), la Atelierul de Productie mixeaza Stanton Warriors, cu suport local din partea lui Meeloox, Hardplay, Alex Dark si Brusten. In Studio Martin are loc petrecerea de aniversare a 19 ani de existenta a clubului, alaturi de Mario & Vidis si Bogdan. In clubul Kristal mixeaza Matador, Luis Junior, Rosario Internullo si Alin Stoica. La Atelier Mecanic il gasiti pe Troe, la Energiea mixeaza Disco Sigaretta, iar la Papiota vor fi la pupitru Stedi si Phaze.


Sambata, 8 decembrie, la Arenele Romane mixeaza Mark Knight, Phunk Investigation si Adrian Eftimie. La Kristal club revine Ricardo Villalobos, iar de warm up se va ocupa Dan Andrei. La Control are loc un eveniment The Fresh, cu Larse, No Regular Play, Fouchat, OK Corral si Oktopus. Modern gazduieste o seara cu Black Devil Disco Club, Eva Peel (dj set), plus Camil si Rock DJ. La Energiea mixeaza Disco Snagov, iar la Atelier Mecanic il gasiti la pupitru pe DragosR.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Jay Bliss, Pagal si Mihai Popoviciu.


Duminica, 9 decembrie, la Goblin mixeaza Dan Basu si Marika.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector