Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti

13 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pe masura ce avansam in noul an, de la o saptamana la alta incep sa isi faca simtite prezenta tot mai multe petreceri. Iata despre ce este vorba in acest weekend, 13-15 ianuarie 2012.


Vineri, 13 ianuarie, in clubul Space mixeaza Rodriguez JR, Pagal si Piticu. La Guest House vor fi prezenti Dan Andrei si Priku, iar in Studio Martin ii gasiti pe RGB Division, iar la etaj, in room 2, pe Suciu, Vlad Dinu si Nu Zau. La Atelier Mecanic mixeaza Dj Mike, iar la Papiota ii gasiti pe Surround Around Sound si pe Matei.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Marika si MoonSound.


Sambata, 14 ianuarie, in Studio Martin are loc a doua editie din seria de petreceri Intooitive a lui Internullo, cu el insusi (Internullo), Mihai Popoviciu si Negru, iar in room 2, de la etaj, vor mixa Faster, Pake, Nu Zau si Arapu. La Mansarda mixeaza Heyos, Deniel si Vlad Dinu, iar la Guest House Herodot, Tulbure, Hado si Suciu. La Atelier Mecanic mixeaza Haute Culture.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Adrian Eftimie, si la Silver, cu Internullo, MoonSound si Razaar.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. Si oricum, daca nu ati gasit nimic interesant aici, puteti lua oricand avionul anti stress din imagine.


Popup detector