Party preview: Ce se intampla in Bucuresti in weekend?

28 Mai 2010 Create It BeatFactor

Weekend-ul acesta a inceput in forta de ieri, joi, 27 mai, cu absolut senzationala petrecere in metrou, cu lansarea unei noi beri in Romania. Pozele de la eveniment le gasiti in cele doua galerii foto. Prin urmare, cu chef de party luam la analizat evenimentele care urmeaza sa se intample incepand de azi si pana duminica in Bucuresti.

Asadar, la Studio Martin are loc closing party-ul, pentru ca, dupa cum v-ati obisnuit, Martinul isi inchide portile pentru vara, iar cu aceasta ocazie vin sa mixeze Reboot si Robert Dietz, acompaniati de Mihai Amatti, in cadrul Cadenza Showcase. La Barocco Bar mixeaza District D.

La Daimon incepe vara cu Ali Nasser, Praslea, Kozo si El Cezere. In timpul zilei vor mixa Miss I, Alexandru si TBF, iar la Fabrica va avea loc, in aer liber, dar si indoor, evenimentul Funk Rock Hotel 7, cu o multime de trupe romanesti.

In Expirat mixeaza DJ Mike, iar after hours-ul are loc la Silver Club, cu Alexander Funkmachine si Toxic Fever.

Sambata iarasi este un program incarcat, iar totul incepe cu concertul Noisettes de la Sala Polivalenta, unde intrati doar pe baza de invitatie si continua cu evenimentul Basic 001, de la Base Cafe, cu Alexandru Jijian si Tone.

La clubul Space are loc Dubstep Police V03, cu Reso (UK), Funtcase (UK), Dropdread, Flo, NOCS, Bong, Ion, CJ MisterX, iar la Barrocco Bar mixeaza Pake, Levi & Groove Soundsystem.

la Expirat are loc evenimentul cu D-Laid, Junkyard si Bully, iar in Fabrica vor mixa MC Coppa, Basement Freaks, Tomasan & VRT, Dj Snow si Extnct. La Piscina Apa Nova, pe timp de zi si pana pe inserat vor mixa Dan Ce si Mosul, iar la Fantastic Club sunt prezenti Severino & Jim Stanton si Bogman.

Totusi, unul dintre cele mai atractive evenimente pentru sambata este cel in afara Bucurestiului, mai exact la 7KM in afara orasului, in Bragadiru, unde va asteapta un maraton de 24h de party, iar printre DJii prezenti se numara OK Corral si Indie Jules. WORD.

Nu uitati nici de concertul Jeremy Jay de la Front / The Ark.


Popup detector