Party Preview: ce evenimente au loc in acest week-end

18 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Hohoho, vin sarbatorile! Dar, pana atunci, a venit weekend-ul, si e momentul ca BeatFactor sa va prezinte agenda celor mai importante evenimente care au loc in aceasta saptamana, atat in Bucuresti, cat si in tara.

Vineri, 18 decembrie

Astazi Bucurestiul este foarte ofertant in ce priveste party-urile. La Traian 42 vor fi prezenti Gramophonedzie, AWD House Crew (Kosta, Narcis, Piftek), cu un warm up oferit de Chemars. La Expirat, mai exact in The Other Side ii veti putea vedea pe Les Triplettes de Belleville, iar la Tete-a-tete mixeaza Rotopercutor, Herman B si Alex Linte.

Kristal Glam Club il are ca invitat pe Alex Meshkov, cu un warm up oferit de Ali Nasser si Oliviu. Inainte sa trecem la petrecerile de after hours trebuie sa va mentionam si evenimentul de la The Ark, cu Logan, Lucas & Emap, Mr. Disko, Eusebio si Toni.

Petrecerile de after au loc la Silver, cu Ali Nasser si Fady, dar si la Rush, cu Adrian Eftimie.

In ce priveste evenimentele din tara, primul pe lista este evenimentul BeatFactor Sessions de la Sibiu, pentru ca atunci aniversam patru ani de BeatFactor, la Old Friends Pub (da, ne promovam noi pe noi!:)), unde mixeaza ToyGun, Giorgio Rousseau + secret guests.

In Zebra Club din Bacau mixeaza Sebo, Inner, Moto si Sehn, iar in Enigma, din Ramnicu Valcea va fi Emil Lassaria.

Sambata, 19 decembrie

Sambata aceasta va avea un iz Berlinish in Bucuresti, pentru ca la Kristal Glam Club are loc ultimul show RPR din Romania pe 2009, cu Gescu si Praslea in deschidere, iar la MNAC se intampla Panorama Bar Night, cu Tama Sumo, Steffy, Cos Mir si Giuser.

Stati fara griji, avem si alfel de muzici pentru cei care nu gusta techno-ul: weekend at Expirat cu Funky Mamas, si Sub Focus la Arenele Romane.

Pentru after hours puteti alege intre cel de la Rush, afterul oficial al evenimentului cu RPR de la Kristal, cel de la Silver, cu Byby, Eddy si OCB, si varianta clubului Pat, cu Mahony, Any & Byby.

In tara, recomandarea noastra este clubul Zebra din Bacau, unde mixeaza Alex Meshkov, Ali Nasser si Oliviu.

Acestea fiind spuse si recomandate, petreceri frumoase si cuminti si cu minte.


Agenda completa o gasiti in sectiunea EVENIMENTE, iar saptamana viitoare stati cu ochii pe noi pentru pozele de la evenimentele din weekend publicate in GALERIA FOTO.


Popup detector