Parcheaza-te la Stimultan!

01 Iunie 2006 Beat Factor BeatFactor

Parca toate masinile vor sa te buseasca independente de soferii lor. Parca ar fi posedate. Caldura face ca lucrurile pe care le vezi sa para miraje in desert. Claxoanele iti lovesc timpanele, pietonii iti sar in fata masinii, taximetristii balerini iti fac viata un iad cu contorsionismul lor auto.


Parcheaza-te la Stimultan. Te chemam la umbra, iti dam bere si suc si iti punem la dispozitie 23 de trupe de rock, hip-hop si electronic care canta live.

Pe scena rock vor fi: Grimus, Kumm, Luna Amara, Buzz, E.M.I.L., ZOB, O.C.S., Black Jack, Tthe Amsterdams; la hip-hop avem: Turntable Scicence, Funktastics, C.T.C., Cheloo, Zale, DeejayGruv, Cast, C-Dog, iar la electro: Suie Paparude, Shukar Groove Collective, Electric Brother, Khidja Clouds Society, Tomassan, Glass.

Scapa de rigorile legilor de circulatie din oras si vino in pe 10 iunie pe la patru in parcare sa te odihnesti, sa te destinzi, sau sa sari si sa te zbantui daca ai chef. Am amenajat parcarea cu semnele de circulatie reinvetate de noi si panze graffiti, avem loc de "camping" cu bancute si proiectii video love ca sa vezi ce se intampla pe scena de oriunde ai sta.

Permisul de Stimultan se elibereaza pe loc si costa 15 lei. Un eveniment marca Oricum, alimentat de Ursus, Mountain Dew, Pepsi X sustinut de British Council, recomandat de 24 Fun, sustinut de Radio Guerilla.

www.stimultan.ro


Popup detector