Parc de distractii pentru copiii mari si mici la BestFest 2011

14 Iunie 2011 Beat Factor BeatFactor

Vara aceasta B’ESTFEST Summer Camp vine nu doar cu trei zile de muzica pana in zori, ci si cu o serie de experiente inedite, care vor transforma islazul comunei Tunari intr-o adevarata “tabara” de vacanta.


Alaturi de terenul de lasertag amenajat in zona de Playground, B’ESTFEST va gazdui un adevarat parc de distractii, cu lanturi zburatoare, masinute “tamponabile”, carusel, si trenulet pentru copii! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere), si include pe afis nume precum Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly, Hadouken!, Caspa, NAPT sau Nero.


Copiii au acces gratuit la festival daca au pana in 12 ani si vin insotiti de un adult, prin urmare oferta de distractii din B’ESTFEST Summer Camp nu-i putea ocoli tocmai pe cei mai mici dintre spectatori. In cadrul zonei de Playground va fi amenajat un adevarat parc de distractii, cu o suprafata de aproximativ 1000 mp, care se adreseaza insa si adultilor, nu doar copiilor. In pauzele dintre concerte sau in asteptarea show-lui trupei preferate, spectatorii isi vor putea petrece timpul pe pista cu masinute tamponabile sau dand o “tura” in lanturile zburatoare ori in caruselul pentru adulti.


Cei mai curajosi dintre cei prezenti se pot incumeta la o plimbare cu sky-lift-ul amplasat in aceasta zona, iar cei care vor sa isi masoare forta o pot face la aparatul de box electronic. Copiii vor mai avea la dispozitie un carusel si un trenulet special dimensionate pentru ei, atmosfera de parc de distractii fiind completata desigur de nelipistele aparate de facut popcorn, vata de zahar si mere in zahar! Pentru spectatorii care prefera activitati mai solicitante, zona Sports Area ofera pe langa terenurile de sport, si un panou de escalada modern, realizat la standarnde occidentale. Cei care prefera insa putina liniste inainte de concerte se pot relaxa in Lake Lounge Area, cu o sedinta de yogilates sau cu o carte buna.


De asemenea in zona Arts&Crafts, B’ESTFEST Summer Camp a pregatit pentru cei care vor sa isi testeze indemanarea o serie de workshop-uri de origami, benzi desenate, colaje si ilustratii, sau pictura pe tricouri. Cei care vor sa afle mai multe despre experientele de festival pot gasi lista actualizata in sectiunea “experienta” de pe site-ul oficial B’ESTFEST Summer Camp.


Popup detector