Par Grindvik - unul dintre invitatii speciali ai Delahoya 2011

10 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Fanii muzicii techno se pot bucura inca de acum pentru ca organizatorii festivalului DELAHOYA (CRS & Music Design) le-au asigurat cel putin un artist al genului.


Cei mai multi au auzit de Par Grindvik in asociere cu legenda techno-ului Chris Liebing, fiind un invitat frecvent al renumitului podcast CLR si a party-urilor desfasurarte sub aceasta marca.


Savurand viata, inspirat de amintirile si muzica trecutului, combinandu-le cu sunetul in continua evolutie techno, Par Grindvik este un artist care tinteste sa produca muzica apta de a pastra estetica si cultura underground in viata.


Par Grindvik, cu pseudonimul sau The Hollow, este o persoana din varful scenei electronice din Suedia inca din ani 90 ca proprietar al unui magazin de discuri (Illegal Stockholm), manager de casa de discuri si producator. Este un artist recunoscut oriunde de fanii muzicii techno si nu numai, dupa multi ani petrecuti prin turnee si dupa multe lansari la case de discuri precum Drumcode, Spectral Sound si la propriul sau label, Stockholm LTD, creat si fondat in 2002.


Chiar daca e originar din Stockholm si cea mai mare parte a muncii sale e legata de capital Suediei, Par s-a stabilit momentan in Berlin, Germania. Stockholm LTD a inceput ca o sursa pentru singleuri si EP-uri de la artisti din sfera electronica suedeza, tintind in acelasi timp sa lanseze piese care sa dainuie. In ziua de azi aceasta este mai mult decat atat, iar fiecare lansare are o poveste proprie. Par a fondat de asemenea o casa de discuri mai mica, Islands & Islets, in 2008.


Fiecare cm din munca acestuia, incluzand case de discuri, arta, lansari si muzica, este impachetat cu suflet si sentimente, care pastreaza sclipirea si curiozitatea in viata, in fiecare adaptare la lumea artistica.


Par Grindvik poate fi vazut si auzit live pedata de 20 mai la Delahoya 2011, la Polus Center Cluj-Napoca.


Popup detector