Paco Osuna si Damian Schwartz vin in Bucuresti

12 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sambata aceasta, 17 octombrie, Paco Osuna si Damian Schwartz vor mixa in Bucuresti, in clubul Studio Martin. Pe langa cei doi 'maniaci' techno, va mai fi la pupitru si DJ-ul roman Negru.

Paco Osuna este probabil cel mai cunoscut DJ si producator spaniol pe scena muzicii electronice din lume, avand in vedere ca a fost primul care a lansat piese la label-urile lui Richie Hawtin, Plus 8 si M_nus. Turneele mondiale i-au adus si mai multa popularitate in Europa, Asia si America. Desi pe toate ringurile de dans inca mai rasuna remixurile lui la Skoozbot si Ambivalent, Paco pregateste noi releasuri la label-uri ca Ovum (care apartine lui Josh Wink) si Twenty. Gig-ul de la Studio Martin este programat dupa turneul lung in America de Nord pe care Paco l-a incheiat saptamana anterioara.

Damian Schwartz este implicat in proiecte de muzica electronica de aproximativ 15 ani, iar colaborarile cu Alex Under i-au conturat numele pe scena. Ca DJ, in seturile sale groovy predomina techno, dar cu elemente de la house la jazz, reusind sa mentina un ring plin intr-un dans frenetic.



Popup detector