Organizatorii Creamfields vorbesc despre furtuna groaznica din ziua festivalului

21 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Saptamana trecuta o furtuna devastatoare s-a starnit in timpul festivalului Creamfields din Cehia, iar arena principala a fost inchisa imediat dupa ce Sebastian Leger a fost ranit de unul dintre speakere. DJ-ul a filmat intamplator rapida schimbare de vreme si in numai cateva minute, scena a fost distrusa de vantul puternic.

Organizatorii Creamfields au recunoscut haosul creat, insa au declarat pentru Skrufff ca evenimentul a continuat pana dimineata. La ora 21.15 furtuna a gonit participantii care au luat parte la festival; 5000 de oameni au fugit, iar restul, in jur de 2000 si-au petrecut seara in cele cinci corturi ramase in picioare (Intel Techno stage, Red Zone, Metro Studio 54 VIP stage, Kiss Stage si Seat Zone), unde petrecerea a tinut pana la opt dimineata, iar atmosfera a fost extraordinara.

Arenele principale au fost inchise de catre tehnicieni din pricina vantului care a batut cu 26 m/s si a electricitatii. John Digweed si Sasha au ramas la hotelul Le Meridien din Vienna, gig-ul lor fiind anulat. L-am sunat si pe managerul lui Ferry Corsten pentru a anula zborul. Nimeni nu a fost ranit, nimeni nu a murit si nu s-au inregistrat pierderi majore ale echipamentului. declarau organizatorii.



Popup detector