Optiuni de festival pentru luna iunie

04 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Cum vara deja a venit si gandul ne zboara la festivaluri, portalul RA a realizat deja traditionalul top 10 al festivalurilor, de data aceasta avand in vizor luna iunie.


Pe locul 10 se claseaza Life Festival din Mullingar (Irlanda). Dureaza trei zile (de pe data de 4 pana pe 6 iunie) si pentru cea de-a cincea editie, irlandezii au pregatit un line up ce ii include pe Infected Mushroom, Chris Liebing, LTJ Bukem, Frequency 7, Joker, Ancient Methods si multii altii.


We Love Sounds, festivalul clasat pe pozitia a noua, se va desfasura in mai multe locatii din Australia si va tine de pe data de 4 iunie pana pe 14 iunie. Pe pozitia a saptea se afla Urban Art Forms, festival ce se va desfasura intre 3 si 6 iunie, in Wiessen din Austria.


Francezii se vor putea bucura de o noua editie de Les Siestes Electronique, festival ce va avea loc in Toulouse, intre 23 si 27 iunie. Pe pozitia 6 se situeaza festivalul Taico Club, ce va avea loc in Nagano (Japonia) pe data de 5 iunie.


Primele cinci pozitii sunt ocupate, in ordine descrescatoare, de catre Synch din Atena (4 si 5 iunie), Awakenings Festival din Amsterdam (pe 26 iunie), Glastonbury din Marea Britanie (23-27 iunie), Mutek din Montreal (2-6 iunie) si Sonar din Barcelona (17-19 iunie).



Popup detector