Onra vine in Romania pe 10-11 februarie

06 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Onra vine la acest final de saptamana in Romania pentru a sustine doua workshop sessions Red Bull Music Academy.


Muzicianul se va afle pe 10 februarie la Cluj Napoca, iar pe 11 februarie va fi la Bucuresti. Cunoscut pentru realeas-ul Chinoiseries lansat in 2007, Onra revine la Bucuresti si Cluj Napoca pentru a impartasi cu noi experienta sa de la Red Bull Music Academy de la Barcelona, din 2008.


Artistul francez aduce in actualitate sunete descoperite de acesta pe discuri cu muzica veche vietnameza. Release-ul are parte de o continuare numita Chinoiseries pt.2 in 2011, unde Onra isi extinde sursa de inspiratie si catre cultura muzicala chineza.


Cel mai complet release al lui Onra este "Long Distance". Foarte posibil sa il auzim la radio, release-ul are pasaje disco, vintage-funk si hip hop prin colaborari cu nume precum legenda Detroitului T3 (Slum Village) si Reggie B.


Onra va sustine doua workshop-uri in doua dintre cele mai importante orase-hub ale muzicii din Romania: Cluj-Napoca si Bucuresti. Sesiunile de workshop vor fi deschise publicului interesat si se vor desfasura in Shto Bar din Cluj-Napoca, pe 10 februarie, incepand cu ora 18:00 si in Bucuresti in Atelierul de Productie, pe 11 februarie, incepand cu ora 19:00, intrarea la workshop fiind gartuita. Atat la Cluj, cat si la Bucuresti, Onra va fi acompaniat de Minus, fost absolvent al Red Bull Music Academy. Dupa workshop, incepand cu ora 23:00, Onra va pune muzica in Club Melody din Cluj alaturi de Minus, Joint Ventures, Dannilov si Muhaha.


Pe 11 februarie, la Bucuresti, tot dupa sesiunea de workshop, incepand cu ora 23:00, Onra va pune muzica in Atelierul de Productie, alaturi de Minus, Fouchat si Res Es.


Pana in prezent, Romania a fost reprezentata la Red Bull Music Academy de Cosmin TRG, Minus si Vlad Caia.


Popup detector