One FM a devenit rock

26 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

One FM a devenit rock
TAGS:
one fm  rock 

Cristian Hrubaru, cunoscut din emisiunea Cronica Carcotasilor, este noul director de programe al postului de radio One FM, care va fi transformat intr-o frecventa rock.


In echipa mai sunt Mihai Georgescu (Mita) de la Bere Gratis si Alin Dinca (Coiotul), de la Trooper.


`Daca pe ici, pe colo, mai ai o alternativa pentru One FM, cu mana pe inima iti spun ca la noul post de rock nu ai o alternativa`, justifica transformarea radicala Hrubaru, intr-un interviu acordat paginademedia.ro.


Despre concurentul City FM spune ca "merge pe o alta reteta”.


Hrubaru ne promite cele mai bune piese rock, pentru care mergeam cu blugii rupti la concerte in tinerete:


`Dam cele mai bune piese classic rock (…) care sa-ti produca placere, sa-ti aduca aminte de perioada tineretii tale, de perioada in care ai fost rebel si aveai blugii rupti si mergeai la concerte.`


Noul post de rock emite pe frecventele One FM.


Este detinut de SBS Broadcasting, care opereaza in Romania televiziunea Prima TV, dar si radiourile Magic FM si Kiss FM.


Postul de rock va emite pe opt frecvente si se va auzi in noua orase: Bucuresti, Constanta, Braila-Galati (intra pe aceeasi frecventa), Sibiu, Targu-Mures, Suceava, Bistrita si Cluj-Napoca.


Conceptul pe care se bazeaza Hrubaru in personalizarea postului de radio consta in ideea ca `rock-ul clasic lipsea din peisajul radioului din Romania cu desavarsire`.


Intrebat de pagainademedia.ro despre reteta pe care vor merge noii proprietari One FM, Hrubaru a raspuns:


`Classic rock, asta-i diferenta, classic rock si dam cele mai bune piese classic rock, deci nu ajungem in perioada anilor ’70 – "ia sa vedem ce s-a cantat atunci, nu!”, incercam sa selectam de acolo ce a fost mai bun din perioada aia, astfel incat, la orice ora din zi si din noapte, sa poti asculta la acest post de muzica rock o piesa care sa-ti produca placere, sa-ti aduca aminte de perioada tineretii tale, de perioada in care ai fost rebel si aveai blugii rupti si mergeai la concerte si aveai postere in camera si te certai cu ma-ta ca nu te lasa sa dai carul cu boi deoparte sau paunul ala tampit`.


Popup detector