One Big Love, cel mai recent single marca DJ Wanda

03 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

One Big Love, cel mai recent single marca DJ Wanda
TAGS:
DJ Wanda  lansare  single  nou 

DJ Wanda: „In dragoste nu conteaza sexul sau rasa, ci doar sentimentele”!


La aproape doi ani de la lansarea piesei “Wanna Be Loved”, pentru care a colaborat cu Smiley, DJ Wanda revine pe piata muzicala romaneasca cu piesa “One Big Love”, cu care spera sa cucereasca topurile muzicale interne si internationale.


“Am incercat sa lucrez cu multi producatori, insa intotdeauna am intampinat incompatibilitati. Lumea de la noi se sperie de ce e nou si de fiecare data am primit aceeasi replica: "trebuie sa faci ceva comercial". Alaturi de mine, la concept si imagine, au lucrat o armata de oameni: Ciprian Robu (productie), Miss Mavrick (Londra), Mille Eva (Paris), Roby Jan Brueckner (Germania), Vlad Ionut Piriu si Andrei Colotelo (foto), Stefan Musca (styling), Cristian Buca, Valentin Dragomir, Ervin Boer, Madalin Croitoru si ADPM PR”, declara Wanda.


„Am investit enorm in proiectul asta , la fel ca in tot ce am facut pana acum. Nu am facut compromisuri si chiar daca mi-a fost extrem de greu nu m-am oprit! "One Big Love" este o piesa despre iubire, viata, speranta si despre LIBERTATE ! Libertatea de a gandi si de a te exprima liber! In dragoste nu conteaza sexul, rasa sau conditia sociala. In dragoste conteaza doar sentimentele. A vrea ca toti cei care asculta piesa mea sa uite de norme si de constrangeri sociale si sa-i dea frau liber sentimentelor”, mai spune Wanda.



„Am incredere in generatia oamenilor care isi striga pe strada fericirea sau nemulumirea! In tinerii care mai cred ca se poate schimba ceva in tara si in lumea asta! In oamenii care vor sa sparga barierele autoimpuse si mostenite! Eu le dau startul!”, concluzioneaza artista.





Popup detector