OneFM castigator la SeeMe Awards 2008

10 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul trecut la Sofia, Bulgaria, a avut loc cea de-a 3-a editie a SeeMee Awards, cea mai mare ceremonie regionala de premiere a industriei electronice din Sud-Estul Europei. Anuntam cu mandrie, ca OneFM a castigat titlul pentru Cel mai bun radio dance/electronic din sud estul Europei.

Istoria SeeMe Awards a inceput in 2006 cand United Partners, co-organizatori ai Winter Music Conference Miami, MIDEM, Sonar(Barcelona) si Sensation, s-au asociat cu una dintre cele mai puternice echipe de PR din Bulgaria si s-au hotarat sa dea un nou sens premiilor clubbing regionale. SeeMe Awards au adunat atat la prima editie, cat si la a 2-a editie, clubberi si personalitati ale industriei muzicale electronice din toate colturile lumii. Este un lucru inedit pentru ca reuniunea, care s-a intins pe parcursul a trei zile, aduce nu numai evenimente mari si ceremonia de premiere dar si conferinte cu artisti mari, tehnicieni si organizatori internationali de evenimente.

La aproape un an de la infiintare, OneFM - postul de radio din Romania a reusit sa castige la Nights.ro Awards 2008 mai multe premii printre care s-au numarat si cel pentru Cea mai buna emisiune radio de profil, premiu castigat de Dana Nicula pentru emisiunea Nights @ One, difuzata in fiecare joi seara la OneFM, dar si trofeul pentru cel mai bun concept de petrecere One Night @ Nagual.

Noul premiu castigat la un eveniment regional, unde au participat aproape toate tarile din Europa de Est, aduce multa bucurie echipei OneFM, o echipa dedicata 100% muzicii electronice de calitate!



Popup detector