On No Ono, sau cum suna disco-ul in 2009

16 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Daca tot a revenit house-ul, e cazul sa ne indreptam si spre zona disco.

Trupa nordica Oh No Ono, mai exact din Danemarca, dupa ce a lansat doua albume si din pacate nu i-a bagat nimeni in seama, suferind intr-o obscuritate nedreptatita, intr-un final a iesit la lumina si acum va lansa un nou material la o casa de discuri serioasa, mai exact Leaf.

LP-ul se va numi Eggs, iar in Europa va aprea prin Leaf, iar in US prin Friendly Fire.

Excentricul grup din Scandinavia reuseste sa imbine arome estice, cu un preudo disco, acaparat de un pop aproape perfect, invartindu-se cumva ca imagine intre Beatles si nebunia Cirque du Soileil.

Primul extras pe single al acestui Eggs se numeste Swim si a aparut pe 2 noiembrie. Albumul va fi lansat pe 1 februarie 2010.

Pana atunci, mai jos gasiti piesa Practical Money Skills For Life, aparuta in 2007.



Mai jos gasiti demonstratia clara ca exista si avantaje cand esti o trupa no-name. Desi produci muzica foarte buna, nu te baga nimeni in seama, si automat poti face videoclipuri ca cel de mai jos, si in continuare sa nu te bage nimeni in seama.

Daca sunteti slabi de inima sau cu principii sanatoase, recomandam doar vizionarea clipului din 2007, pentru ca piesa Swim, despre care v-am povestit mai sus, e posibil sa va zdruncine.




Via electronicbeats


Popup detector