Omar S a re-masterizat productiile lui Leron Carson

01 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Leron Carson nu este unul dintre cei mai prolifici producatori de house din Michigan. Acesta a lansat oficial un singur EP, in 2001, alaturi de Theo Parrish, chiar la casa de discuri detiuta de Theo, Sound Signature, numit The 1987 EP. Asta nu inseamna ca nu este unul dintre cei mai respectati.

Ei bine, artistul american, impreuna cu Omar S, lanseaza Red Lightbulb Theory '87 - '88, o compilatie pe care artistul a inregistrat-o in tinerete.


Dupa aproape 20 de ani de la trecerea acestora caseta, Parrish le lanseaza pe un dublu vinil, via Sound Signature label, cu re-masterizare de catre Omar S.

Acest release putem spune ca este fantastic, pentru ca pastreaza acel sound machine-alike foarte brut, fara a se arunca prea mult in mico-detalii de productie inutile, care desensibilieaza piesele. Cateodata, aparenta duritate si neslefuire a sunetului 100% creat de masini poate fi mai plin de suflet decat orice synth ce imita vag o vioara fara corzi, cam obosita. Asta capteaza acest disc; tocmai de aceea este un must have pentru toti fanii genului.

Cu aceasta ocazie tinem sa va amintim ca pe Omar - S il puteti vedea la Studio Martin, pe 3 octombrie, in cadrul Chestionabil Join 4. Detalii despre event gasiti aici

Tracklist:

1. Mechanism

2. Dedicated

3. The Unknown

4. China II

5. Red Lightbulb


Popup detector