Oferte de revelion clubbing in Romania

22 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Fie ca vreti sa petreceti revelionul 2006 in Romania sau peste hotare, aveti cu siguranta unde merge daca optati pentru un revelion in club, alaturi de un DJ si gasca de prieteni. Beat Factor va pune la dispozitie o lista cel putin tentanta cu evenimentele ce vor avea loc in noaptea de revelion.

In Bucuresti puteti opta pentru mai multe variante. Sustinatorii clubului Studio Martin pot petrece revelionul alaturi de Lee Burridge. Pretul biletului este tentant; 115 lei pana la sfarsitul lunii decembrie (250 buc.). Daca optati pentru un revelion in clubul Kristal Glam, va veti putea bucura de un invitat destul de simpatizat de clubberii din Romania, si anume Ricardo Villalobos. Pretul biletului variaza si aici, in functie de perioada in care il cumperi; 110 lei pana in 25 decembrie si 140 lei dupa 26 decembrie. In clubul Tha Spot se petrece alaturi de ungurul Dave Van N si Pagal. Clubul este renovat dupa incendiul de acum cateva luni. Intrarea este doar 30 lei.

Si pentru a continua cu un after hours, clubul Gossip ii are ca invitati pe Optick, Kid Chriss si un special guest. Startul se da la 5 AM. In acelasi timp, in clubul Malibu vor fi prezenti Ali Nasser, Praslea si Guerro; tot petrecere after hours, start 5 AM. Si ultima oferta de petrecere de revelion after hours, tot la ora 5 AM o prezinta clubul Silver. Aici puteti petrece alaturi de Thornado. Daca va ganditi la o petrecere de revelion mai linistita, clubul Embryo vi-l pune la dispozitie pe Bogdan Gipsy. Biletul costa 120 EUR. Clubul Web va petrece revelionul alaturi de Gojira si D-Laid.

Cei care sunteti in Sibiu de anul nou, puteti petrece revelionul alaturi de Jay Bliss si Marcus Homm in clubul Chill Out, pentru suma de 20 lei. Si Club Two, proaspat deschis in Constanta, va organiza un New Years Eve party alaturi de Armonic Bras Cvintet live. Clubul Theatre din Brasov il are ca invitat pe Adrian Eftimie, in vreme ce in clubul Heat din Oradea va fi prezent Szterbinszky. Tot in Brasov Hipnotic Ultra Lounge organizeaza New Year's Eve Gala. clubul XS din Iasi organizeaza un revelion ca in fiecare an. Invitati vor fi Claus, Dan Ene, Mike si Dan. Intrarea este 50 lei.

Acestea fiind spuse, va dorim reveliune placuta si la multi ani!


Popup detector