Oferta de festivaluri internationale in luna noiembrie 2010

04 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Pentru cei care s-au decis sa dea o fuga la un festival in afara tarii, topul lunar de la Resident Advisor vine cu o oferta de zece festivaluri demne de luat in considerare.


Pe locul 10 se claseaza Foreshore Festival din Canberra, Australia, ce va avea loc pe data de 27 noiembrie. Line up-ul include artisti precum Tiesto, Calvin Harris, Cut Copy, Benni Benassi, Major Lazer, Art v Science, Afrojack, Luciano, Miami Horror, Caspa and MC Rod Azlan, The Only, Yolanda be Cool, Stafford Brothers si Cassian.


Pe locul 9 se afla Mayday din Polonia (ce va avea loc pe 10 noiembrie), pe 8 se afla Le Guess Who? din Utrecht - Olanda (ce va avea loc in perioada 24-28 noiembrie), iar pe 7 Groove City din Brussels (ce va avea loc pe 27 noiembrie).


Pe pozitia a sasea se claseaza Xxxperience din Sao Paolo, Brazilia, pe data de 14 noiembrie. Locul 5 este ocupat de catre STRP Festival din Eindhoven, Olanda, si va avea loc in perioada 18-28 noiembrie. Pe locul 4 se afla I Love Techno din Gent, Belgia, pe data de 13 noiembrie, iar pe locul 3 se claseaza Nuits Sonores din Toulouse, Franta, eveniment ce va avea loc in perioada 10-14 noiembrie.


Pe locul 2 se afla festivalul australian Eurosonic, ce s eva desfasura in perioada 27 noiembrie - 5 decembrie in diverse locatii din Sydney, Perth, Melbourne, Adelaide si Brisbane.


Locul 1 este ocupat de catre festivalul Club To Club din Torino, ce va avea loc in perioada 4-7 noiembrie 2010.


Popup detector