O noua inovatie pentru DJ profesionisti sau amatori

15 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

O noua inovatie pentru DJ  profesionisti sau amatori
TAGS:
DJ  remix  mixer  pick-up 
De cand artistii au inceput sa-si remixeze piesele, DJ-ingul a evoluat si pare mult mai diferit astazi decat era inainte. Prima data s-a facut trecerea de la vinyl la CD, apoi la laptop. Acum chiar si laptop-ul este putin invechit deoarece i-a luat fata o noua inovatie, care este defapt un device de dimensiuni mici numit Pacemaker.

Turntabel-urile vin cu un hard disc de 120 de gb, un modul Final Scratch si orice altceva necesar unui DJ. Desi pare aproape incredibil, poti face un DJ set cu aceasta mica "jucarie".

Pacemaker functioneaza cu editorul care poarta acelasi nume si care se poate downloada de pe site-ul oficial Pacemaker. Tot acolo sunt sectiuni unde se poate face share sau upload de mixuri. Spre deosebire de device, care la 520 de euro este mult mai bun pentru DJ-I si artistii profesionisti, programul este gratis si poate fi folosit de oricine. Este inca in varianta beta , dar destul de reusit.

Pacemaker este doar varful iceberg-ului. Multe site-uri apar peste tot care lasa mixurile userilor de pretutindeni si ii pune in contact pentru a schimba seturi sau piese mult mai usor. Cu toate aceste noi inovatii, oricine isi poate incerca talentul, vocatia sau chiar sansa.



Popup detector