O noua agentie de booking - Clubbing Agency

24 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubbing Agency este o agentie de booking de DJ nou infiintata, specializata pe segmentul de muzica electronica. Cu sediul in Bucuresti, Clubbing Agency inseamna solutii moderne si creative pentru organizatorii de petreceri, manageri si patroni de cluburi sau agenti din industria clubbing care cauta servicii de calitate si o abordare profesionala.

Noua agentie promoveaza un grup de DJ-i si producatori atent selectionati, reprezentand diferite genuri si stiluri de muzica electronica. Variand de la Progressive si Electro si pana la Minimal sau Techno. Chiar daca necesitati un DJ de warm-up, unul de main sau un artist pentru petreceri after-hours, Clubbing Agency este cu siguranta o solutie, punand la dispozitia promoterilor servicii integre si de calitate.

Rosterul este bogat si variat si deja include marea majoritate a artistilor (DJ si producatori, noi talente sau artisti veterani) din industria clubbing autohtona. Ii amintim aici pe Fady, Margo, Joy, Dun, Primary, Sister Candy, C-Zar, Fouchat, Nep, Cristi Cons, etc.

Clubbing Agency are grija de artistii sai: analizeaza individual fiecare artist pentru a putea sa il promoveze la adevarata valoare, in functie de stilul personal. Managerii care au fondat agentia se bazeaza si se incred in experienta de mai mult de 3 ani pe care si-au insusit-o de cand activeaza pe scena clubbing si de muzica electronica autohtona.

Agentia are contacte si parteneriate cu peste 60% dintre cluburile, brand-urile si organizatorii de petreceri din tara. Debutul agentiei va fi pe data de 1 decembrie, iar pe site-ul clubbingevents.ro, puteti gasi roster-ul complet al artistilor, informatii legate de booking, detalii despre agentie si profilurile tuturor artistilor.

La cerera agentiei, onorariile artistilor au fost sterse.


Popup detector