O noapte speciala cu Andy Fletcher

24 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Andy Fletcher, membru fondator al Depeche Mode, si-a exprimat dorinta de a revedea Romania inca din vara lui 2006, dupa succesul impresionant de care s-a bucurat concertul sustinut pe stadionul Lia Manoliu.

Primul show va avea loc pe 18 octombrie, in Bucuresti, la Kristal Glam Club, unde Fletch promite fanilor a special night: un DJ set de dormitor, un mix al pieselor sale preferate, de la Blur si Madonna pana la New Order si Gnarls Barkley, party din care evident nu vor lipsi hiturile Depeche Mode! Initial programat pentru Cluj-Napoca, cel de-al doilea spectacol pe care Andy Fletcher il va sustine in Romania va avea loc in Timisoara: pe 20 octombrie, orasul de pe malul Begai il va gazdui pe celebrul membru al supertrupei Depeche Mode in Club Heaven.

Andy Fletcher este considerat liantul dintre membrii Depeche Mode, reusind sa-i tina impreuna timp de mai bine de 25 de ani. Mai mult decat atat, Fletch este si geniul din spatele succesului financiar al trupei: el a coordonat cel mai ambitios si profitabil turneu Depeche Mode, Devotional Tour din 1993. Pe plan discografic, Fletcher a inregistrat un album solo intitulat Toast Hawaii, exact in perioada in care Depeche Mode lucra pentru Great Reward (1984). Materialul cuprinde cover-uri interpretate chiar de Andy, acompaniat la pian de Alan Wilder si Martin Gore. Cand nu este ocupat cu turneele si sesiunile de studio alaturi de membrii Depeche Mode, Fletch isi dedica timpul activitatii de DJ, seturile sale - mix-uri de piese new wave, succese Depeche Mode si hit-uri electro - fiind deosebit de apreciate de public.


Popup detector