OK Corral si Pagal, invitati la emisiunea Next Level

22 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

OK Corral si Pagal, artistii reprezentati de FWD Agency sunt invitati sa mixeze live, in aceasta seara, 22 mai, incepand cu ora 23, la show-ul gazduit de DJ Optick la Radio 21, Next Level. OK Corral va mixa in prima parte a emisiunii, de la ora 23 la ora 00, iar Pagal in cea de-a doua, de la 00 la 01 noaptea.

OK Corral are in componenta trei membri, Vania, Midy si Thornado, pe numele lor real Tiberiu Jakab, Andrei Ioncica si Danciu Bogdan. OK Corral a rezultat natural, in urma mai multor colaborari si a diverselor proiecte pe care cei trei le-au sustinut. Vania si Midy au pornit un proiect ce poarta acelasi nume in 2004. Proiectul Vania & Midy s-a nascut in urma fuzionarii treptate a doua directii muzicale aparent diferite. Experientei de producator a lui Midy i s-a adaugat viziunea globala a lui Vania. Sub numele de Vania si Midy, ce doi au participat la Heineken Music Thirst 2007, obtinand locul 2 si au pus impreuna bazele casei de discuri groove++ recordings, care a ajuns in prezent la cel de-al 9-lea release. In 2008 a aparut Rebirth EP, la Blaufin, sublabel al cunoscutului Baroque Records, EP ce a avut un succes notabil pe plan international. In urma mai multor colaborari, cei trei si-au dat seama ca sunt foarte compatibili din punct de vedere muzical, astfel rezultand noul proiect, OK Corral, care are la activ un prim release, Anakin EP, la groove++ recordings. Anakin va fi urmat de un al doilea release foarte important, Planetarium EP, ce va aparea in Germania pe 4 iunie 2008, la Craft Music, casa de discuri manageriata de cunoscutul DJ si producator german Tomcraft.

Formula de live OK Corral este formata din Vania si Thornado, Midy preferand mai mult confortul unui studio de productie. Pe cei doi ii puteti asculta atat ca DJ set OK Corral, cat si ca live-act, live-actul continand numai piese ale celor trei, piese care vor fi cantate si manipulate live. De-a lungul timpului, Vania si Thornado au mixat in deschiderea sau alaturi de artisti de renume mondial precum Depeche Mode, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren sau Timo Maas. OK Corral va mixa live, astazi, de la ora 23 pana la ora 00, la Next Level.

Cartea sa de vizita a lui Pagal reuneste petreceri si evenimente de succes la care a mixat in deschiderea unora dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ mondiali precum Nick Warren, Lee Burridge, James Lavelle, Steve Lawler, Deep Dish, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, Anthony Pappa, Hybrid, Chris Fortier, Layo & Bushwacka etc. Pagal va mixa live, in aceasta seara, de la ora 00 la 01, la Next Level.


Popup detector