OK Corral mixeaza in India pe 24 decembrie

22 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Proiectul format din DJii Vania si Thornado mixeaza miercuri, 24 decembrie, in India, in clubul Gaia din Mumbai. Cei doi artisti sunt primii DJi romani de muzica electronica invitati a mixeze in India. Exceptand evenimentul de pe 24 decembrie, OK Corral urmeaza sa mai mixeze in alte doua locatii din Mumbai si chiar in unul dintre cluburile din insula Goa, locul de unde a pornit curentul muzical trance si goa.

Nu este pentru prima data cand cei doi artisti mixeaza in afara tarii, acestia mixand si in Germania, in trei cluburi din Berlin. Urmatorul gig international OK Corral va fi in februarie 2009, in Anglia.

Trupa OK Corral are in componenta trei membri, Vania, Midy si Thornado, pe numele lor real Tiberiu Jakab, Andrei Ioncica si Danciu Bogdan. OK Corral a rezultat natural, in urma mai multor colaborari si a diverselor proiecte pe care cei trei le-au sustinut.

OK Corral are la active doua releaseuri: primul se intituleaza Anakin EP, lansat la groove++ recordings, iar al doilea, Planetarium EP, a aparut in Germania, pe 19 iunie 2008, la Craft Music, casa de discuri manageriata de cunoscutul DJ si producator german Tomcraft.

De-a lungul timpului, Vania si Thornado au mixat in deschiderea sau alaturi de artisti de renume mondial precum Depeche Mode, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren sau Timo Maas.

Video: Interviu cu OK Corral AICI!
Popup detector