OK Corral lanseaza primul lor videoclip

05 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Saptamana aceasta OK Corral lanseaza primul videoclip oficial. Clipul a fost realizat pentru piesa Disco Years si se bucura deja de mii de vizualizari in doar cateva ore de la aparitie.


Suntem mandri sa va anuntam lansarea primului videoclip oficial OK Corral. La doua zile de la aparitia pe YouTube si promovarea pe social media, clipul a ajuns la 5000 de vizualizari, ceea ce reprezinta o mare realizare, data fiind orientarea obisnuita de nisa a proiectului nostru”, spun OK Corral.


Videoclipul este scris si regizat de Dragos Musat (care are si rolul principal masculin), unul dintre cunoscutele personaje din Serviciul Roman de Comedie si este filmat preponderent in sala de fitness a echipei Kangoo Jumps. Alaturi de Dragos Musat, in rolurile principale, dar si secundare se afla echipa Kangoo Jumps Romania, condusa de Kinga Sebestyen.



OK Corral este proiectul format din Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu si este mai mult decat cunoscut pe scena muzicii electronice din Romania. Acestia au mixat alaturi de artisti renumiti din industria muzicala internationala, toata vara au putut fi auziti la Entourage Lounge, iar incepand din aceasta toamna, din luna octombrie mai exact, ii puteti auzi si in FM, la emisiunea Music by OK Corral de la ProFM Dance.



Popup detector