OK Corral, inclus pe o noua compilatie de la Great Stuff Recordings

17 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Proiectul romanesc OK Corral, format din Vania & Thornado, a fost inclus pe o noua compilatie lansata de Great Stuff Recordings, numita Great Anniversary Stuff, aparuta exclusiv in Japonia. Discul a fost lansat pe 10 noiembrie, si se gaseste exclusiv in magazinele de muzica din Japonia, dar poate fi si comandat online pe juno.co.uk.

Discul a fost lansat prin labelul KSR Japan. OK Corral a fost inclus pe acest disc cu piesa EarTrain, care face parte din cel mai recent EP al celor doi, Planetarium EP, lansat la Craft Music in luna iunie a acestui an.

EarTrain a fost selectata de catre promoterii japonezi dintr-o multime de alte piese lansate anul acesta fie la Great Stuff, fie la Craft Music.

Pe acesta compilatie, alaturi de OK Corral, se afla nume ca Lutzenkirchen, Martin Eyerer, Tomcraft, Gregor Tresher sau Gus Gus.

OK Corral nu este la prima abatere, cei doi DJ romani aparand tot in acest an pe Great Summer Games Stuff, compilatia dedicata Jocurilor Olimpice din 2008. Pe acesta compilatie, OK Corral a fost inclus cu piesa Romania.

Cel mai recent material OK Corral este un mix format din trei parti, intitulat Harvey Three Face. Discul a fost lansat in forma fizica, sub forma unui DVD ce contine trei CD-uri mixate, iar fiecare CD face parte dintr-o alta zona a muzicii electronice. Prima parte, Organic Side, este orientat catre house, Electric Side catre electro, iar Mechanic Side este partea techno a acestui mix. Materialul va fi disponibil si online in curand.Popup detector