OK Corral a intrat oficial in familia Great Stuff Recordings

19 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cel mai recent proiect muzical format de Vania, Thornado si Midy, numit OK Corral, a lasat astazi, 19 iunie, ultimul EP numit Planetarium, la una dintre cele mai prestigioase case de discuri germane, Craft Music, sub Great Stuff Recordings, label condus de celebrul DJ si producator Tomcraft.

EP-ul Planetarium contine trei piese, Concerto, Planetarium si Eartrain, si poate fi cumparat in mod digital exclusiv de pe www.beatport.com, cat si de pe siteurile de viniluri, ca www.juno.co.uk.

OK Corral, prezent in cel mai recent set Laurent Garnier
Proiectul OK Corral a fost sustinut de artisti de renume mondial, precum Marco V, Miss Sunshine, Thao, Joseph Capriati sau Laurent Garnier. De asemenea, in cel mai recent mix al DJ-ului francez Laurent Garnier, facut pentru podcastul Resident Advisor, Sandscape, inclusa pe primul EP OK Corral, Anakin EP, are un loc bine plasat printre artisti ca Marco Bailey. Piesa a fost foarte bine primita de fanii Resident Advisor. Nici Marco V nu a ocolit proiectul OK Corral, introducand piesa Concerto direct pe locul secund in topul saptamanal din cadrul show-ului sau radio pe luna mai.

Nu doar artistii au agreat ep-ul Planetarium, ci si reprezentanti ai presei, printre care si Jonty Skrufff. Acesta este omul din spatele agentiei de stiri Krufff.com, care a declarat despre OK Corral si Planetarium EP ca Este un EP foarte bine construit, simplu si de effect, incluzandu-l pe locul 4 in topul release-urilor recomandate saptamanal de acesta.

OK Corral sustine Romania la Jocurile Olimpice prin Great Stuff Recordings
Odata intrati in familia Great Stuff Recordings, OK Corral reprezinta Romania pe o compilatie oficiala lansata de labelul german, care sustine jocurile olimpice, si poarta numele de Great Summer Games Stuff. OK Corral cu piesa Romania s-a alaturat astfel unor nume precum Butch Turkey, Danilo Vigorito Italy, Fergie Ireland, Ltzenkirchen Cuba sau Gusgus Iceland. Compilatia este, de fapt, un dublu CD cu cate 12 piese pe fiecare disc, si urmeaza sa apara pe 18 iulie 2008.



Popup detector