Noze si Friendly Fires - in ianuarie in Bucuresti

15 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Noze si Friendly Fires - in ianuarie in Bucuresti
TAGS:
noze  Friendly Fires  color 

Trio-ul compus din Edward Gibson, Edward Macfarlane si Jack Savidge, adica Friendly Fires, precum si deja indragitii Noze, vor presta in Romania in luna ianuarie, in cadrul unei petreceri in Bucuresti.


Edward Gibson, Edward Macfarlane si Jack Savidge au cochetat cu muzica electronica de dans inca din 2008, cand au lansat albumul de debut la XL Recordings. Anul acesta, trio-ul a lansat "Pala", cel de-al doilea LP din cariera lor muzicala.


In materie de DJing, 2010 a fost anul in care a iesit pe piata o noua compilatie din seria "Bugged Out presents Suck My Deck", mixata chiar de catre Friendly Fires. Desi Friendly Fire sunt perceputi muzical ca fiind o trupa rock / pop / alternativ cu statut indie, britanicii marturisesc ca muzica electronica a fost intotdeauna importanta pentru ei. "Unul din lucrurile pe care am vrut sa le facem de la inceput a fost muzica dance, de care ne simtit legati", spune Jack Savidge, tobosarul Friendly Fire. Mai multe detalii despre compilatie gasiti aici.


Astfel, Friendly Fires vor fi prezenti cu un dj set (cel mai probabil printr-unul sau doi reprezentanti), in vreme ce Noze vor prezenta deja cunoscutul lor live act in Romania. Totul are loc pe 20 ianuarie si este organizat de catre Color.





Popup detector