Noul Nintendo Armin van Buuren In The Mix apare in 2010

11 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Foreign Media Games, parte a Foreign Media Group, a semnat un parteneriat unic cu Armin van Buuren, care a fost votat No 1 in clasamentul anual intocmit de publicatia DJ Mag. In iarna 2010, Armada Music, Cloud 9 Music si Foreign Media Games vor lansa o noua varianta a jocului Nintendo Wii, al carui personaj va fi Armin van Buuren, informeaza vibefm.ro.

"ARMIN VAN BUUREN - IN THE MIX" va permite jucatorilor sa experimenteze ceea ce presupune munca unui DJ, arta mixing-ului in muzica dance si interactiunea cu publicul. Jocul va contine multe din piesele maestrului van Buuren, dar si o serie de artisti cu care acesta a colaborat.

Pentru ca experienta sa fie completa, Armin va include in noua varianta a jocului, materiale in exclusivitate, nelansate inca. Jucatorii pot folosi o sectiune de efecte, loop-uri, dar si parti individuale de muzica, pe care le pot mixa. Functionalitatea noului Wii va fi optima, pentru a trai cu adevarat experienta mixing-ului.

Armin van Buuren desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun DJ al lumii, este extrem de incantat de propunerea Foreign Media Games, fiind si primul DJ care are propriul joc Wii.

"Am fost un fanatic al jocurilor vreme de multi ani si sunt si un fanatic al muzicii. Tehnologiile de mixat s-au imbunatatit considerabil in ultimii ani, evolutia fiind spectaculoasa. Poti sa faci orice acum, sa-ti alegi piesele, efectele, sa iti uluiesti audienta, sa-ti porti publicul acolo unde iti doresti. Cu acest nou Wii poti sa descoperi cat este de minunat sa iti mixezi singur muzica, la tine in dormitor. Jocul iti arata cum lucrez eu ca DJ, dar poti sa faci si tu asta, in stilul tau. Tehnicile tale?? Ei bine, iti vei face prietenii, familia, sa se indragosteasca de Dance si Trance", a declarat van Buuren.

"ARMIN VAN BUUREN - IN THE MIX" va fi lansat in luna februarie 2010 de Foreign Media Games. Michel van Elmpt, Director al Foreign Media Games a declarat: "Suntem incantati ca am reusit sa realizam acest tip de colaborare, cu un icon al muzicii electronice".


Popup detector