Noul Kudos Beach se redeschide in acest weekend

24 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 28 iunie, se redeschide seria petrecerilor pe plaja Kudos din Mamaia. Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Pagal, Mihai Popoviciu, Dana Nicula, Negru si multi altii va asteapta pe cea mai indragita plaja de la mare.

Muzica buna, distractie in aer liber, pe nisip, la malul marii. Pe caldura asta ce ne putem dori mai mult? Ei bine, Kudos Beach ne mai pregateste si alte surprize. Locatia proaspat renovata ne va primi in haine noi si va functiona in fiecare zi incepand din weekend-ul acesta, pana la sfarsitul lui august. In fiecare weekend evenimentele de noapte vor incepe mai devreme, pe plaja.

Sunetul este deasemenea brand new. Muzica va rasuna puternic din noul sistem Dynacord, recent premiat la Frankfurt. Line-up-ul este urmatorul:

Sambata aceasta, 28 iunie, Kudos Beach va rasuna pe muzica dj-ilor: Mr.Moon, DJ Kool si Dana Nicula. De partea vocala se va ocupa o invitata speciala, repectiv Martina.

Duminica, 29 iunie, invitati la pupitru vor fi: Mr Moon, Rosario Internullo, Pagal si Negru. Vocals-urile vor fi din nou asigurate de Martina.

In perioada urmatoare la platanele Kudos Beach vor mai mixa: Fabrico Medeiros, din Brazilia si Livio (sambata 5 iulie), Rosario Internullo si Roby (duminica 6 iulie), 2 Crazy Bastards ( sambata 12 iulie), Markus Homm, Mihai Popoviciu, Rosario Internullo si Pagal (duminica 13 Iulie).




Popup detector