Nou EP lansat la Skills Records: My Way To Delahoya

08 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

My Way To Delahoya este titlul primului EP semnat de THT Sound, material ce a aparut pe 5 iulie la labelul clujean Skills Records, prezentat ca o continuare a liniei promitatoare expuse de acesta pe compilatia Delahoya, dupa cum sugereaza si titlul, compilatia fiind chiar primul material pe care a aparut numele artistului.


EP-ul contine patru piese: Delahoya, Neon, Two Worlds si Mystery ,din care cea dintai poate fi gasita si pe compilatia oficiala Delahoya 2011. Cele 4 piese pot fi caracterizate ca avand o constructie techno mai progresiva in care sunt imbinate elemente din mai multe sfere ale muzicii electronice, bass-ii patrunzatori si lead-urile ritmate plasandu-le intr-o categorie aparte fata de curentul predominant de „white noise” ce a inundat piata in ultimii ani, toate cele 4 piese avand o constructie complexa dar si „catchy” in acelasi timp.


In afara de acest EP, clujenii de la Skills Records pregatesc o noua surpriza, este vorba de o serie de compilatii ce va reuni mai multi artisti din toata lumea ce se va numi foarte sugestiv „Kontakt”, material ce va aparea la sfarsitul lunii august. Un preview audio este disponibil pe beatport.


Popup detector