Noisia produce urmatorul disc al trupei Hadouken!

21 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Nu-raverii Hadouken! sunt gata sa revina pe piata cu un album nou nout, numit For The Masses, ca o continuare a discului de debut Music For An Accelerated Culture, care a fost lansat in 2008.

Se pare ca acest nou disc al grupului de electronica/indie este un pic mai "zgronturos" fata de precedentul. Piese precum M.A.D. si Turn The Lights Out au sanse mari sa faca valuri printre tinerii razvratiti.

Grupul britanic a dezvaluit ca s-au inspirat de la trupe precum Pendulum, The Prodigy, The Chemical Brothers si chiar din jocuri Super Nintendo sau Sega Megadrive vechi. "Stim ce vor fanii nostri. Vor totul "hard" si vor "fast"", a spus liderul James Smith. "Vreau ca acest disc sa sune bine si pe un sistem de sunet puternic, dar si pe un telefon Nokia. Nu vrem sa facem descriminari. Vrem sa facem contact instant", a constinuat artistul.


"Simt ca planetele s-au aliniat pentru nou. The Prodigy au revenit cu un album nou. Am vazut ca si Chase N Status si Pendulum au revenit. Este un moment bun pentru noi."

Pentru ca este evident ca trupa vrea sa fie privita ca una de muzica electronica, acestia au cerut ajutorul Noisia pentru a le produce discul.

Ceea ce este foarte interesant este faptul ca desi discul de debut a fost lansat la un label mare, Warner, acest For The Masses va aparea pe 26 februarie la un label mic, independent, numit ADA, distribuit de Stomp. => via ITM


Popup detector