Noi nume confirmate in programul Ciuc Summer Fest

14 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

L’orchestre de Roche, Les Elephantes Bizarres si The MonoJacks completeaza line-up-ul Ciuc Summer Fest. Festivalul va avea loc in perioada 16-18 iulie, in complexul Zone Arena din Bucuresti, avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, printre trupele care vor mai urca pe scena numarandu-se Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Kumm, Discoballs sau E.M.I.L.


L’orchestre de Roche este cel mai recent nume confirmat in programul Ciuc Summer Fest pentru data de 16 iulie, aceasta urmand a concerta in aceeasi zi cu Faithless, Suie Paparude, Sensor si Discoballs.


Influentati de trupe precum Moloko, Groove Armada sau chiar Faithless, membrii L’orchestre de Roche isi descriu sound-ul ca fiind “analog versus digital” - o combinatie originala de electro, funk, dub, minimal, jazz, progresiv si disco. Infiintata in 2008, trupa se poate lauda deja cu un portofoliu impresionant de concerte, unele dintre ele sustinute pe aceeasi scena alaturi de nume cunoscute precum Parov Stelar sau revelatia undegroundului britanic - Noblesse Oblige.


Les Elephants Bizarres intregeste line-up-ul zilei de 17 iulie, alaturandu-se celor de la Pink Martini, Urma, Kumm si Brum Conspiracy. Trupa formata din Stefan (voce si chitara), Catalin (chitara si backing-vocals), Mihai (bass si backing vocals), Nae (sintetizator) si Claudiu (tobe), s-a nascut in 2007, cu scopul de a face “muzica vesela”, avand un sound indie-alternativ cu puternice influente de punk.


Nu este pentru prima data cand membrii Les Elephants Bizarres se vor afla pe scena unui festival international, trupa fiind prezenta la a sasea editie UnderLondon din mai 2009, precum si la festivalul B’ESTFEST din acelasi an, alaturi de Moby, Motorhead, AYO si Polarkreis 18.


The MonoJacks completeaza afisul ultimei zile a festivalului Ciuc Summer Fest, alaturandu-se lui Gary Moore si celor de la Vita de Vie, E.M.I.L. si The MOOoD, pe 18 iulie. Trupa a fost infiintata in 2008, la initiativa lui Doru Trascau (voce, chitara), solistul trupei AB4, care i-a adus impreuna pe Florin Vasile (chitara, voce), Dorian Cazacu (tobe) si Hasan Nabulsi (bas). Inspirandu-se din muzica celor de la Interpol, The MonoJacks a afisat in concertele sustinute pana acum un sound inchegat, pasaje elegante, si o prestatie live puternica si armonioasa, devenind in scurt timp un nou exponent al curentul brit-indie-rock autohton.


Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti. Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.


Popup detector