Noi detalii despre albumul Hot Chip

11 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Hot Chip ne-a dat o veste excelenta anuntand lansarea unui nou album la inceputul anului viitor, chiar daca membrii trupei s-au tot implicat in alte proiecte.

Acum venim cu ceva informatii proaspete legate de acest release, inslusiv cu un titlu de album, mai exact One Life Stand, si o data de lansare, 8 februarie 2010.

Conform FactMag, un comunicat de presa oficial a anuntat ca One Life Stand va fi un disc imbracat elegant in caracteristici precum ambition, plin de suflet sau ambidextru.

Asadar, adezati-va cuminti la coada pana pe 8 februarie 2010 cand va aparea acest disc.

Pana atunci, un video Hot Chip de toata frumusetea.



UPDATE!

Al Doyle, membru Hot Chip, a mentionat ca nu a fost el cel care a anuntat pe Twitter despre acest lucru, ci o peroana de la EMI. Declaratiile sale de pe Twitter, in forma lor originala, mai jos. Enjoy it! :)

- "ok that was weird... someone at EMI just tweeted on our behalf. Yeah, the album's out 8th feb, and it is indeed called one life stand. al"

- "feel fucking robbed of my retweets! but thanks for all the kind words, more news to follow on the album as it occurs. Bloody meddlesome. al"

- "also wouldn't mind distancing ourselves from the facebook description of the album. Not into anything that uses the word "plethora" al"

- "argh! "the first aural inclination of how the new record may sound. " THAT DOESN'T MAKE SENSE YOU DOLT!


In fine, cum telenovelele nu ne pasioneaza, dar muzica da, FactMagazine, prin intermediul Pitchfork a pus mana pe o piesa inclusa pe acest disc, numita Take It In, pe care v-o prezentam si noi mai jos.

De asemenea, am mai aflat cum ca pe acest disc mai canta la tobe domnul Charles Hayward, la care se adauga si prezenta lui Leo Taylor.



Embed:


Popup detector