Noi concursuri pe BF: tricouri cu vaci si invitatii la party

08 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Beatfactor a lansat noi concursuri, doua pentru evenimentele care urmeaza, si un concurs special pentru cei care duc lipsa de tricouri.

Beatfactor si Uniquewear va fac cadou un tricou personalizat, daca ne spuneti clar si raspicat, eventual chiar urlat, de ce vreti tricoul.

De asemenea, Studio Martin, impreuna cu beatfactor, va trimite la evenimentul de vineri, 12 februarie, Cocoon Night-ul cu Onur Ozer si Tobi Neumann, daca ne spuneti cum se numeste proiectul celor doi.

Daca preferati, mai de graba, sa mergeti la M_nus night, cu Ambivalent si Heartthrob, atunci trebuie sa ne spuneti cum il cheama pe boss-ul de la M_nus.


Si, ultimul pe lista, dar nu cel din urma, este concurstul The Yacht Week, pentru petrecerea de lansare a noului concept de vacanta in Romania, party care va avea loc la The Ark, in Bucuresti, cu Mike Rigler, French Cuisine si OK Corral. Pentru a castiga trebuie sa ne spui unde poti pleca in vacanta prin The Yacht Week.

Pentru toate cele trei concursuri trebuie sa aveti cont pe site-ul beatfactor.

Asadar, daca vreti tricou, invitatie la Cocoon Night sau M_nus Night de la Studio Martin, cat si la The Yacht Week Launch Party, accesati pagina noastra de CONCURSURI.

Spor!


Popup detector