Noi EP-uri la Skills Records

14 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Noi EP-uri la Skills Records
TAGS:
skills  EP  skills records 

„Kerossen Effects”, este primul ep cu care ne bucura tanarul Allexandru Dm, material lansat la inceputul lunii martie la labelul clujean Skills Records, ce contine 4 piese de techno si tech-house („Amphetamine”, „Supersonic”, „Kerossen Effects” si „Napster”) ce poarta vizibil trademark-ul sau, conturand un stil propriu si deosebit artistului clujean.


Primele 3 piese se caracterizeaza printr-o constructie surprinzatoare, plina de sunete ciudate, percutii bine alese si linii grele de bas ce te hipnotizeaza tot mai tare cu fiecare beat, in timp ce „Napster” este mai usoara si dansanta, mai ales prin prisma influentelor tribal si tech-house vizibil prezente in piesa.


Kerossen Effects” este disponibil din luna martie pe toate portalurile majore de muzica electronica fiind doar prima surpriza de acest gen pe care Allexandru Dm a pregatit-o.


Tot in luna martie la Skills Rec. va aparea o noua compilatie, un showcase ce va include tot ce este mai bun la labelul clujean, fiind ultimul material de acest gen ce va aparea pana la lansarea compilatiei „Delahoya 2011” la inceputul lunii mai, o compilatie pentru care va reamintim ca echipa de la Skills Rec. primeste inca pana in luna aprilie demo-uri (mp3, 192kbps) pe adresa contact@skills.ro...


Popup detector